2014/06/11

In Season: Rhubarb

Kesä on täällä ja niin ovat raparperitkin. Tuolla pihan perällä niitä kasvaa aikamoinen läjä, enkä ehdi millään kaikkea edes käyttää. Tänä vuonna niitä tuntuu kasvavan erityisen paljon. Johtuneeko siitä, että hoito on jäänyt, krhm, täysin tekemättä? Minun puutarhaani päätee hyvin filosofia: only the strongest will survive.  Ja nämä todella selviävät.
 


Etsin aina uusia hyviä reseptejä, joihin näitä kirpeän raikkaita herkkuja käyttää. Suosikkeihini kuuluu mehevä raparperipiirakka, joka ei ole liian makea, maistuu kirpeän suloiselta ja sulaa suussa. Täältä löydät tämän vuoden suosikki reseptini. Kunhan tuossa joku päivä on aikaa, niin suunnitelmissa on tehdä ainakin raparperisiirappia ja ehkäpä mehua. Sellaista kauniin vaaleanpunaista unelmajuomaa. Kyllä minustakin vielä kunnon kotimuori kuoriutuu!

Vinkkaa ihmeessä minulle sinunkin lemppari raparperireseptisi.  Onkin jo aika siirtyä joogamatolta köökin puolelle.

Kesäisissä fiiliksissä,

M

No comments:

Post a Comment