2014/07/08

POSTCARDS FFOM CRETE

Lomailijan velvollisuuksiin kuuluu lorvailu, röhnötys, aivopiereskely ja tekeminen, mikä ei vaadi suurta ponnistelua. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki näistä minulle. Lomaa takana muutama viikko ja vielä pari edessä. On tää komiaa.

Vietimme perheen kanssa myös viikon loman Kreetalla. Budjettimatkailijoina nappasimme äkkilähdön lämpöön, suunnalla ei ollut väliä, kunhan olisi lämmintä ja meri vieressä. Onnistuimme tekemään muutakin kuin löhöilemään, suhailimme vuokra-autolla ympäriinsä, uimme ja söimme hyvin. Suurimpia murheita oli onko riittävästi aurinkorasvaa, onko juotu riittävästi ja koska seuraavaksi syödään. Enpä muista koska olisin viimeksi ollut näin totaalisen poissa arkisista aiheista tai tulevaisuuden mietteistä. Irtiotto tuli tarpeeseen, etäisyys tekee hyvää ja ei tarvinne korostaa mutta oli ihanaa. Viime kerrasta ehti vierähtää aivan liian pitkä tovi. Kuvat puhukoon puolestaan.















Nyt on pesty vähän pyykkiä, raivattu nurmikkoa ettei naapurit ihan pyörry, pakataan uudestaan kamat ja suunnataan mökille tuttuihin maisemiin. Suosittelen lomailua ja toivon aurinkoisia päiviä aivan kaikille! 

-M

No comments:

Post a Comment