2015/02/01

We Go Travelling

Arvatkaa mikä olis kova? Matkablogi! Sellainen jolla vois elää ja sen verukkeella kiertää ympäri maailmaa, siis oikeasti eikä vain virtuaalisesti. Joo ei tästä sellaista blogia ole ihan näillä näppylöillä tulossa mutta tämän vuoden tähtäimenä on ehdottomasti lisätä matkustelua, tehdä reissu tai pari ja pistää tulevaisuuden matkoja suunnitteluasteelle. Alkaisi vihdoin olemaan sen aika.






Kuvat ovat viime vuoden puolelta, tyttöjen reissulta Kööpenhaminasta. Ai että, miten mahtireissu! Ystäväperhe päätyi viime vuonna muuttamaan Tanskaan joiksikin vuosiksi, joten nyt on mitä parhain syy reissata sinne vähän useamminkin. Olen ennenkin tämän todennut mutta tunne vain vahvistui eli jos johonkin maahan tai kaupunkiin joskus vielä muuttaisin, niin se olisi Tanska ja Köpis. Hyvää ruokaa, ihania taloja, tiedätte sen tanskalaisen skandi-minimalistisen, mix&match sisustustyylin, ne kaikki osaa sen! Ja miten niin paljon hyvännäköisiä ihmisiäkin on onnistunut samaan kaupunkiin kasaantumaan? Sanoisin, että jos vaikka joku kokisi (vink vink), että just tuolle tyypille haluan tarjota unelmaduunin Köpiksestä, niin hyppäisin koneeseen viivana. Perhe tulisi tietty mukana. Nykyiselle työnantajalle kuitenkin tiedoksi, en ole etsimässä uutta duunia, tykkään työstäni :).







Mut aaanyway ihmiset, menkää ja kokekaa Köpis! Ja suosittelen sen tekemistä fillarin selästä, niitä saa vuokrattua vähän joka kadun kulmasta.   

-M

Ps. Ehti tuossa jo domainkin välissä vanhentua mutta nyt back in business ja blogille tuli siis vuosi täyteen! Yay!

No comments:

Post a Comment